Регистрация | Вход      Редактиране на лични данни      Помощ
Начало Дейности/Новини База алумни Стани член Редактирай профил Контакти
Smiley face         'Алумни' е един проект на Университетския център за насърчаване на предприемачеството към Лесотехническия университет. Центърът има за цел да съдейства за създаването на условия за модернизирането и развитието на ЛТУ като университет “трето поколение”. Чрез развитие на обучението по предприемачество в ЛТУ да се стимулира предприемачеството сред студентите, докторантите и преподавателите като част и естествено продължение на учебния процес.   

Регистрация на нов потребител

За да сте част от Алумни ЛТУ трябва да се регистрирате. Това може да направите от прозореца за „регистрация на нов потребител”. Необходимо е да въведете съществуващ e-mail адрес и парола, която да е не по-малко от 6 знака.

След като се регистрирате, ще получите в електронната си поща потвърждение.

Вход в системата

За да влезнете в Алумни ЛТУ трябва да въведете e-mail адреса и паролата, с които сте се регистрирали. Те са ви били изпратени в потвърдително писмо на електронната ви поща.

В случай че сте забравили паролата си може да получите нова. На екрана за вход в системата ще видите възможността да отидете на екрана за „Забравена парола”. Там може да въведете e-mail адреса, с който сте се регистрирали и ще получите новата парола в електронната си поща.

След като сте регистриран потребител и сте влезнали в системата ще имате възможност да:
  - въведете лична информация
  - въведете информация за образованието ви
  - въведете информация за работните ви позиции

Въвеждане на лична информация

- може да качите ваша снимка, която трябва да във формат JPG, BMP или GIF, не по-голям от 500КБ, с максимални широчина 150рх и височина 100рх.
- Въведете задължителните полета: Име и фамилия.
- Останалите полета не са задължителни: бащино име, телефон, град, пк, адрес.
Имате възможност да скриете адреса си от останалите потребители.


Въвеждане на информация за образованието ви

На този екран всички полета са задължителни за въвеждане освен факултетен номер. Трябва да въведете Факултет, Специалност, Придобита степен и Година.

Въвеждане на информация за работните ви позиции

Задължителните полета, които трябва да се попълнят са периода през който сте заемали тази длъжност, името на работодателя и заеманата длъжност.

Имате възможност да въведете множество работни позиции.

Цялата информация от профила ви може да бъде редактирана.